Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gabriels chockladkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ljuvligt goda kakor. Gör gärna dubbel sats för de har strykande åtgång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka chokladen i bitar. Blanda margarin, sirap och farin- och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt ägg, mjöl, bakpulver och choklad och arbeta snabbt ihop degen.
  2. Rulla degen. Skär rullen i jämna bitar, som rullas till små bollar. Lägg dem på en plåt och grädda i ca 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • loxis 28 maj 2009

    Ska testa detta idag när det ändå är så regnigt ute. Ska man ha i ägget som det är? Det ska inte vispas eller så? Verkar varjefall supergott! Blir mitt å barnens pyssel idag =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.