Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gäddbiffar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och lättlagad gädda. Gott för både vuxna, barn och ungdomar. Mina ungdomar älskar dom. Lätt att välja kryddor som man själv tycker om. Lätt att frysa in och bara plocka fram

Ingredienser

Instruktioner

Använd hela gäddfiléer och mal dom i köttkvarn. Y-benen är med och mals sönder, man känner dom inte alls. Blanda sedan i alla ingredienserna. Forma till biffar och stek i smör eller margarin på medelvärme. Servera med potatismos eller som fiskburgare med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.