Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gäddfilé under ett vitlöks- och senapstäcke

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En enkel och saftig gäddfilé som även går att använda till andra fisksorter så som lax- eller gösfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filéerna intill varandra på ett smort och ugnsfast fat. Salta och peppra fisken.
  2. Blanda ihop resten av ingredienserna till en smet och bred över filéerna så att det bildar ett täcke.
  3. Sätt in i ugnen, 150º i ca 30 minuter beroende på filéernas tjocklek.
  4. Serververa med pressad potatis, en god sås och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.