Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gäddgott

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1-5 portioner
Skriv ut

Ett mycket gott sätt att ta tillvara på rester av kokt gädda eller annan fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ner alla ingredienser och ät på rostat bröd, det är jättegott.

Kommentarer (3)

  • monicadanell 21 juli 2009

    HEJ i helgen ska jag prova gäddgott kommer med kommentar när jag har provat den monica

  • monicadanell 23 juli 2009

    Hej nu har jag ätit gäddgott till middag det var kanon gott kommer att göra om det ganska snart mina pojkar åt så det blev slut mvh monica

  • monicadanell 16 februari 2011

    Har gjort gäddgott jätte gott till rostat bröd en av mina favoriter tack anders solklar 5 monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.