Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gaeng Keow Goong

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Grön curry med räkor. Prova gärna med kyckling istället för räkor. Skär i tärningar om ca 2 cm. Ät med ångat ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 1 1/2 kokoskräm. Tillsätt currypastan under ständig omrörning tills det börjar dofta läckert (ca 4-5 minuter).
  2. Tillsätt äggplantorna kvarterade (skurna i 4 bitar). Tillsätt räkorna direkt och koka ytterligare 4-5 minuter. Tillsätt fisksås och socker under ständig omrörning och häll sedan i resten av kokoskrämen.Tillsätt slutligen basilika, chili och kaffirlime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.