Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gamjajeon (감자전)

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Koreanska rårakor. Dippas i sås. I Korea vanlig som sidorätt, kan serveras som en samrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda först ingredienserna till dipsåsen. Skala och riv potatisen grovt . Blanda med lök, ägg och mjöl. Smaka av med salt och peppar. Stek gyllenbruna små plättar i het stekpanna i olja. Eftervärm i ugn 120 grader medan du steker klart resten. Ät genom att ta tag i en råraka med ätpinnar och doppa i dipsåsen.

Kommentarer (2)

  • lill-lindqvist 16 november 2010

    Gott med en annorlunda touch på rårakorna . Högsta rårakebetyg !

  • Thenidiel 9 april 2012

    Mycket bra rårakor! Dipsåsen smakar jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.