Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammal sockerkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ja, ja den är ny när man just har bakat...men receptet är riktigt gammalt! 150 år på nacken och riktigt gott! Och nej...det ska inte vara bakpulver i den. Hemligheten ligger i att vispa riktigt länge helst 10 min.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker RIKTIGT LÄNGE! Rör sedan i de båda mjölsorterna.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i ugnen 175 grader ca 25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.