Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammaldags fiskpudding

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Som vi minns från skoltiden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset 10 min med vattnet, tillsätt därefter mjölken och koka riset klart. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela fisken och vänd ner i riset. Vispa ihop ägg, kryddor och hackad dill, vänd ner. Slå smeten i smord ugnsform och sikta ströbröd över. Lägg på några klickar matfett.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 min och servera med skirat smör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 26 mars 2010

    Jag gjorde ditt recept gammaldags fiskpudding, men jag tog grötris istället och det räckte med ett ägg. Det blev gott ändå!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.