Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammaldags kycklingfrikassé på snabbvis!

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling i citron- och dillsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i bitar. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen, rör ner mjölet. Spä med buljongen och grädden. Låt koka upp och sjud under omrörning i 3-4 minuter.
  2. Lägg kycklingköttet i såsen och sjud i 5 minuter.
  3. Tillsätt dillen. Smaka av med citronsaften, salt och vitpeppar. Servera med kokt potatis och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.