Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammaldags sill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Sill är alltid gott...

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop grädde med vinäger och socker. Finhacka purjon. Blanda ner purjo och dill i såsen. Häll av spadet från matjessillen, skär den i smala skivor och rör i den.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mep 26 december 2015

    En genuin sillälskare höjer detta recept till skyarna. En klar femma för det finns inte högre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.