Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

gammeldags filbunke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

så som det smaka när man var liten

Ingredienser

Instruktioner

blanda grädde o mjölk och värm upp det får inte koka kyl sedan ner den ex i kallt vatten i diskhon när den håller ca 22grader vispar du i filmjölken häll upp den i en glas skål och sätt plast över den. förvara den i rumstemperatur ett dygn sen i kylskåp2-3 timmar servera med socker,kanel eller ingefära pepparkakor är smaskens till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    Detta Är supergott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.