Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammeldags kanelkakor

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 70 portioner
Skriv ut

Mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst, tillsätt äggen kryddorna samt mjölet blandat med hjorthornssaltet. Låg degen vila på kallt ställe en stund. Kavla ut den ganska tunt och tag med mått ut kakor. Pensla dem med ägg, lägg på kanel och pärlsocker. Lägg dem på smord plåt. Gräddas i 200 grader, ca 6 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Linn_Z 6 maj 2009

    Ohhh så goda kakor!!! Dom smakde precis som kakorna min mormor brukade baka till oss när vi var små. Jag har längtat efter dessa kakor sedan dess... :-)

  • elvisfreaket 6 maj 2009

    Hel Roligt att du tyckte om dessa kakor.. Dom är goda.. Kram

  • gilla-57 27 maj 2009

    Tack för ett jätte gott recept. Man kan äta flera kakor på en gång...... Hälsningar gilla-57

  • elvisfreaket 27 maj 2009

    Tack för kommentaren.. Roligt att du tyckte om dom.. Som sagt riktigt lyckade goda kakor.. Kram

  • olretass 17 november 2012

    det går att frysa kakorna eller?tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.