Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammeldags nöttårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag har fått den av min granne Brittmarie Jag har ändrat överskriften och beredningen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret, hacka eller mal nötkärnorna. Blanda smör, havregryn, nötkärnorna grädden och sockret till en smet.
  2. Bred ut på en smörpapperklädd långpanna. Grädda i 10-15 minuter i 200 grader (Den ska bli mörkbrun)
  3. Dela den varm på mitten. Lägg den vispade grädden på den avsvalnade tårtan,
  4. Låt tårtan stå minst sex timmar före servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.