Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ganachekuber med kakao och chili

(1 kommentar)  
Skriv ut

Godis med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen på svag värme eller i micro. Koka grädden med socker och chili. Slå grädden över chokladen och blanda till en härlig ganache. Vispa det rumstempererade smöret. Vid ca 35° tillsätt smöret. Ställ kallt över natten.
  2. Forma efter eget tycke lagom stora bitar av massan och rulla sedan i rikligt med kakaopulver.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • juni59 16 oktober 2009

    De blev goda men smakar inte så mycket chli.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.