Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Garam masala- och currykryddade pannbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera pannbiffarna med sås, kokt potatis, grönsaker och ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttfärsen med salt och övriga kryddor. Tillsätt ägg, potatismjöl och mjölk. Rör om till en jämn smet. Forma runda ca 2 cm tjocka biffar. Bryn dem i lite smör på båda sidor och efterstek under lock ca 5 minuter.
  2. Skölj och skär sellerin i tunna skivor. Häll matlagningsgrädden i en kastrull. Vispa i mjölet och tillsätt juice och buljongtärning. Koka upp under omrörning. Lägg ner sellerin i såsen och låt den koka 3-5 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Servera med potatis, bröd och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.