Sätt ugnen på 200ºC. Smörj en rund form, diameter ca 23 cm. Rita av formen på ett smörpapper och klipp ur. Smörj papperet och lägg det i botten på formen.
Smält smöret försiktigt i en kastrull. Lägg i chokladen och låt smälta på mycket svag värme. Rör hela tiden. Blanda i pulverkaffet.
Vispa ihop ägg och socker i en bunke. Rör ner chokladsmeten, nötter, vaniljsocker och mjöl.
Häll smeten i formen och grädda ca 35 minuter. Kakan ska fortfarande vara lite kladdig i mitten. Låt kakan stå några minuter. Stjälp sedan upp den på smörpapper och låt den kallna helt, gärna i kylen.
Värm grädden. Lägg i chokladen och låt smälta på svag värme. Rör hela tiden. Låt krämen svalna lite. Bred den över kakan och garnera med valnötter. Låt stelna i kyl.
Servera med vispad grädde eller Crème Fraiche smaksatt med vaniljsocker.
håller på och gör denna nu X) länge sen ja gjorde den så hoppas på de bästa.