Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gazpacho - äkta spansk sommarsoppa.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Spansk Nationalrätt,som jag lärt mig att göra från mina vänner i Spanien. Tack till Felix, och hans familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka tomatpurén och paprika tills de är halvfärdiga i buljongen. Lägg i resten och låt allt bli kallt. Mixa ner allt inkl, brödet, torrt bröd, till en slät soppa.
  2. Gazpachon går bra att äta kall eller varm med ett gott bröd till.
  3. Spara lite av paprika, purjolök, gurka skär ner i små bitar för att garnera soppan. Avsluta med att ringla olivolja över soppan.
  4. Ät och njut av denna underbara spanska sommarsoppa

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SolrosenAnna 17 juli 2015

    Är det rätt skrivet ovan att det bara är tomatpurén och paprikorna som ska kokas i grönsaksbuljongen? Alltså inte tomaterna också??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.