Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GB:s lakritsknäck

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Supergoda knäck med lakritssmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa lakritsstången i en mortel till fint pulver. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka på medelvärme tills smeten är 122 grader eller gör kulprov. Häll snabbt upp i knäckformar och låt stelna.
  2. Lakritsstång och glykos finns att köpa på apoteket.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ghostcat 14 december 2011

    Kan man inte använda salmiakpulver istället?

  • marialie 21 december 2011

    Ingen aning, men det borde väl gå lika bra. Man krossar ju lakritsstången till pulver.

  • KochinaW 13 november 2015

    Har nu skrivit utav receptet, jag har aldrig använt flytande glykos tidigare, ska bli spännande.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.