Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Geiersk Tuppkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Denna kaka skall bli riktigt kladdig inuti och den är fantasktiskt god och verkar mycket mer avancerad än den är.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och smält smör. Rör i vetemjölet. Häll över i en bröad smord form och strö mandeln ovanpå.
  2. 200 grader i 20-25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaModesty 27 februari 2009

    Supergod! jag hade ingen mandel men hackade nötter och hade ovanpå. /Camilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.