Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gelé till kött

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det här är gott till portersteken bl.a.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bär/frukt och vatten i en gryta under lock i ca 15 minuter. Sila bären från saften.
  2. Blanda saft och Gelésocker Multi i en kastrull och låt koka i 1 ½ –1 minut. Häll upp på varma, väl rengjorda glas.
  3. Gelén kan smaksättas med lite färsk chilipeppar eller färska örtkryddor t ex mynta eller timjan.
  4. Låt kryddsättningen koka med saften och Gelésockret.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dintan 18 juli 2010

    Så bra! Funkar varje gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.