Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Geléhallon-Pannacotta med Hallonsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Namnet säger väl allt! Mumsigt :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinet enligt instruktioner på förpackningen. Gör en skåra i vaniljstången. Smält geléhallonen i lite av grädden tillsammans med vaniljstången. Tillsätt resten av grädden och mjölken. Skrapa ur vaniljstången och rör sedan i gelatinet. Häll upp pannacottan i 8 glas och låt stå kallt cirka 4 timmar, eller tills de har stelnat.
  2. Hallonsås: Blötlägg gelatinet enligt instruktionerna på förpackningen. Koka upp hallonen, socker och vatten. Sila hallonen genom en vanlig sil och tillsätt gelatinet till den silade hallonsåsen. Låt svalna. Slå hallonsåsen över pannacottorna. Ställ kallt och låt stelna igen, det tar cirka 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lisa00 15 september 2012

    Denna Pannacottan var helt underbar! Jag som vanligtvis inte är så imponerad av just pannacotta blev glatt överraskad. Den söta geléhallonsmaken ihop med den lite syrliga hallonsåsen ger en perfekt kombination!

  • bikbok 15 september 2012

    Hej Lisa00 Visst är den smsrrig:) Roligt du tyckte om den. Ha en bra dag /Bikbok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.