Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost terrine med balsamicosirap

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Frisk och härlig förrätt, gott för den som är glad i ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. hacka äpple och päron i ½ cm stora bitar. Lägg i en bunke och blanda med getosten ordentligt. Smaka till med salt, peppar och saft från en citron.
  2. Rulla in i plastfolie till korv och lägg i kylen tills den blivit ordentligt kall. Skär sen ut i små "puckar" och servera på en god sallad och en balsamico sirap.
  3. Balsamicosirap: koka allt till en sirap, låt stå tills den blir kall.
  4. Jag har inte skrivit någon mängd här på receptet av den enkla grunden att det är en fråga om hur många som ska äta denna rätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maerta 27 april 2009

    hejsan! Låter jättegott! Men hur gör du med själva getosten? Skär den i tärningar eller? vill gärna testa detta nu i Varborg. mvh Maria

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.