Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost-, valnöt - och spenatpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jättegod paj med en krämig konsistens och med många smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör samman i en matberedare. Tryck ut i en pajform och förgrädda på 225 grader i 15 - 20 minuter.
  2. Fräs spenat, lök och vitlök med smör i en stekpanna tills det sjunkit samman. Salta och peppra. Lägg över spenat, getost och valnötter i pajskalet.
  3. Vispa ägg och mjölk till äggstanningen och krydda. Häll över och grädda i 30 - 35 minuter tills pajen ej dallrar när den skakas lite lätt. Låt den vila en stund innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.