Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En smakrik sallad med lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnens grill.
  2. Skär frisésalladen i mind­re bitar och riv gemsalladen i små bitar och lägg upp på en stor tallrik. Rosta pecannötter i torr stekpanna och strö över.
  3. Dela getosten i mindre bitar och lägg tillsammans med brödkuberna på bakpappersklädd plåt och grilla dem kort i ugnen.
  4. Stek baconet krispigt i olja, tillsätt vinäger i stekpannan. Skeda bacon och dressing över salladen och tillsätt krutonger och ost. Dra några varv med pepparkvarnen över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.