Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostsallad (Chevré) med lufttorkad skinka (ex Parma)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En smakupplevelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll salladsmixen i en fin skål. Smula getost över. Hacka valnötter och strö över detta.
  2. Blanda ingredienserna till dressingen i en kastrull. Värm, koka ej.
  3. Servera med extra getost och lufttorkad skinka på ett uppläggningsfat eller liknande.
  4. Getosten och lufttorkade skinkan serveras utifrån behov, det är alltså bara en ungefärlig vikt/antal jag har angett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.