Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getosttoast med honungstomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En läcker lättlunch eller förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på högsta värme och grill. Dela tomaterna i halvor och skär löken tunt. Skär upp 12 st 1-2 cm-tjocka skivor av baguetten och skär 12 st bitar av osten som du lägger på brödbitarna. Lägg dem sen på ett bakpapper på en plåt.
  2. Hetta upp oljan i panna och fräs löken och tomaterna någon minut. Häll i honungen och smaka av med salt och peppar. Ta pannan från värmen. Strimla basilikan och tillsätt den i pannan.
  3. Sätt in plåten högt i ugnen i 1-1 ½ minut bara så länge att osten får lite färg men den ska inte smälta allt för mycket. Lägg 3 skivor på varje tallrik samt fördela tomatröran bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.