Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getosttoast med pinjenötter och ruccola

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergod förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva baguetten i ca en centimeters tjocka skivor. Lägg på bakplåtspapper på en ugnsplåt Skiva getosten i en cm skivor och lägg på baguetten Rosta pinjenötterna i stekpanna (se upp, de bränns snabbt) strö över pinjenötterna över getost mackorna. Ringla honung över
  2. Sätt in i ugn tills osten precis börjar smälta innanför kanterna Klart att servera som tilltugg!
  3. vill man ha det mer som förrätt kan man ta en toast skiva och en större bit getost och när "mackan" är klar i ugnen så dekorerar man med ruccola över! Supergott!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MatmammaSara 30 oktober 2009

    Väldigt gott och enkelt! Goda smakkombinationer.

  • annica99 19 april 2010

    God förrätt... Rucculan behövdes för att bryta smaken lite. Uppskattad av gästerna.. kommar att göras igen ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.