Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gi chockladkaka med pistagenötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tips! Mörk choklad innehåller olika mycket socker. Detta är en vanlig mörk choklad men om man väljer lite bitter mörk choklad med riktigt hög kakaohalt och låg sockerhalt blir GI värdet lägre. Dela kakan med andra eller spar, även om gi-värdet är lågt innehåller det många kalorier.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka pistage och mandel. Spar cirka 1 msk av varje till att strö över som dekoration. Hacka mandel och pistagenötterna grovt. Smält chokladen tillsammans med nöthacket i vattenbad eller någon minut på medelvärme i mikron och smula i branflakes i slutet. Häll upp chokladen på bakplåtspapper och strö över nöthack och branflakes.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.