- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Näringsvärde per portion:
Kcal: 390
Kolhydrater: 45 g
Protein: 37 g
Fett: 6 g
Instruktioner
- Marinera kycklingfiléerna minst en timme. Grilla tills kycklingen är helt genomstekt. Koka nudlarna i vatten. Stek wokgrönsakerna och sockerärterna i lite rapsolja. Blanda ihop dessa med nudlarna i stekpannan och fräs en stund. Smaksätt med salt och peppar.
- Blanda kesella med sweetchlisås och servera den grillade kycklingen med woknudlar, såsen och en limeklyfta.
- Familjetips! Man kan också prova att blanda ketchup och lättmajonnäs med lite kesella.
Publicerat den
26 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt ok rätt som gick ganska snabbt att göra, tog endast ca 30min. Serverade såsen i en egen skål med en kvist citronmeliss som dekor. Kan varieras i all oändlighet med olika grönsaksmix.