Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-Krabbpaj utan pajskal

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera med olika fyllningar t.ex. broccoli, ädelost, skinka, lax och svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en ugnfast form. Lägg krabbköttet i formen. Bryn champinjonerna i smör några minuter. Tillsätt 1,5 dl grädde och låt puttra i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Häll champinjonsåsen över krabbköttet. Vispa ägg och 0,5 dl grädde till en jämn smet. Blanda ner den rivna osten och häll äggsmeten över pajen.
  4. Gräddda i mitten av ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen fått fin färg och fyllningen har stelnat. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.