Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Kyckling med basilikabulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Näringsvärde per portion: Energi: 417 kcal Kolhydrater: 37 g Protein: 38 g Fett: 13 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur med buljongtärning enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skär tomaterna i små bitar och hacka persiljan. Skär basilikan i mindre bitar. Låt bulgur svalna och tillsätt kokta kikärter. Blanda ner resten av ingredienserna i en stor skål.
  3. Stek kycklingfiléerna i lite Smör&rapsolja på båda sidorna så att de blir helt genomstekta. Krydda med salt, peppar, paprikakrydda eller annan valfri krydda. Servera kycklingen med basilikabulgur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 29 januari 2009

    Det blir inte så mycket mat så gör en grönsallad till också! Eller ät långsamt så du hinner bli mätt innan maten är slut på tallriken :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.