- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Näringsvärde per portion:
Energi: 417 kcal
Kolhydrater: 37 g
Protein: 38 g
Fett: 13 g
Instruktioner
- Koka bulgur med buljongtärning enligt anvisningar på förpackningen.
- Skär tomaterna i små bitar och hacka persiljan. Skär basilikan i mindre bitar. Låt bulgur svalna och tillsätt kokta kikärter. Blanda ner resten av ingredienserna i en stor skål.
- Stek kycklingfiléerna i lite Smör&rapsolja på båda sidorna så att de blir helt genomstekta. Krydda med salt, peppar, paprikakrydda eller annan valfri krydda. Servera kycklingen med basilikabulgur.
Publicerat den
24 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det blir inte så mycket mat så gör en grönsallad till också! Eller ät långsamt så du hinner bli mätt innan maten är slut på tallriken :)