Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Moussaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En riktigt god moussaka! Jag har gjort den här i flera år och blir aldrig less den. OBS! Parmesanosten är mycket godare om man river den själv, jämfört med den färdigrivna!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva zuccinin längstefter och stek den i olja, utan att den får för mycket färg. Hacka löken och stek den. Stek köttfärsen, blanda i löken, tillsätt tomatpurén, salta och peppra och låt allt puttra ett tag. Blanda grädden med ägget. Varva zucchini, köttfärs, keso och hälften av osten i en ugnsform. (Som en lasagne.) Häll på grädde/ost blandningen och strö resterande ost över. Grädda ca 45-60 min i 175 gr.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pedalen1965 19 mars 2009

    Riktigt gott! Blandade 1 st köttbuljongtärningi köttfärsen. Tror mycket på det där att riva parmesanen själv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.