Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-Muffins

 
  • Serverar: 12-20 portioner
Skriv ut

Med bacon, basilika och tomat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Ställ fram muffinsformar. Repa basilikabladen från stjälkarna. Hacka basilikan och tomaterna fint och riv parmisanen. Strimla bacon i mindre bitar och bryn i en panna.
  3. Blanda samman mjöl, kli, linfrö, bakpulver och salt. Vispa upp äggen. Blanda ägg, vatten, yoghurt och olja. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten.
  4. Rör ner tomater, basilika, parmesan och bacon. Fördela smeten i formarna.
  5. Grädda stora muffins i 30 minuter på nedersta falsen eller små muffins i 20 minuter på mittenfalsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.