Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-rätt energibar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smaskig energikick !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Mixa alla ingredienser utom chokladen i en mixer.Tryck ut smeten i en teflonbehandlad avlång brödform med hjälp av en slickepott.
  3. Grädda mitt i ugnen i 17 minuter.
  4. Låt kakan svalna ordentligt i kylskåp, gärna över natten och skär dem sedan i lagom stora portionsbitar. Slå in dem en och en i plastfolie. Kakorna blir mjuka utan choklad och behöver då förvaras kallt.
  5. Om du lyxar med choklad så smälter du den och häller över den kalla kakan och skär den med en varm kniv när den stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.