- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
En härlig Thaigryta med smak av grön curry och ingefära. Krämig gryta med lite sting. Riktig god och frisk! Inspirerat av Fredrik Paulún.
Instruktioner
- Värm upp oljan i en wokpanna och fräs vitlöken och ingefäran i ca 1 min. Rör ner den strimlade kycklingfilén och stek ca 2 min. Hacka löken i relativt stora strimlor och rör ner. Stek till kycklingen fått fin yta. Rör ner hackad morot/strimlad paprika och minimajsen delad på hälften.
- Stek ytterligare någon minut tills allt fått yta. Rör ner haricots vertsen och låt steka i 1 min. Skaka kokosmjölken noga, öppna burken och sedan rör ner. Tillsätt sambal olek och currypasta.
Låt koka upp och sedan småkoka.
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och servera varmt tillsammans med grytan. Smaklig måltid!
Publicerat den
14 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar