Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gifflar med fetaostfyllning (Djustas)

(1 kommentar)  
Skriv ut

Smakar bara mera!

Ingredienser

Instruktioner

* Lägg torrjästen i en tekopp och rör ut med lite varm mjölk. + sockret. * Lät det stå i cirka 15 minuter och jäsa/svälla. * Häll det i mjölet och låt jäsa 30 minuter efter bearbetning. * Forma degen till rundlar, stora som en pizza och skär ut 8 "pizzabitar". * Lägg den mosade fetaosten på den bredare delen och rulla ihop till en giffel. * Låt stå en stund under duk. * Grädda på 250 grader i mitten av ugnen tills gifflarna fått en fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miasvante 4 mars 2010

    men hallå, du har inte skrivit klart receptet!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.