Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gillans smala makrillbaguette

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta är så gott att man vill bara ha mer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda makrillen med majonäsen.
  2. Skär ett snitt längs baguetten. Bred lättsmör på. Vik upp den så det går lätt och lägga på makrillblandningen, ena sidan av brödet. Fördela röran på båda baguetterna.
  3. Lägg ut ett skivat ägg på varje baguette, och salladen på andra sidan av brödet. Skiva tomaten och lägg dem och gurkskivorna på äggen.
  4. Vik ihop baguetten klar att ätas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.