Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills grillade chibbar/cevapcici

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Väldigt poppis hos de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen, kryddorna och pressad vitlök, tillsätt äggen. Rulla dem som stora järpar. Klara för att grillas.
  2. Hacka den gula löken och strimla salladen fint och lägg det i skålar. Blanda allt till tzatsikin, gurkan ska rivas och kramas ur innan du lägger den i youghurten, värm baguetterna.
  3. Det serveras så att man lägger tzatsiki i botten på brödet sen hackad lök och sallad till sist i med en chibbe klar att ätas.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Evia 19 maj 2008

    mumsfillibabba

  • king200 22 juni 2008

    detta gör min fru . det e helt underbart o få

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.