Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills heta köttfärssås

(7 kommentarer)  
Gills heta köttfärssås Gills heta köttfärssås
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Den här är hot, men god. Jag vill påpeka att det går bra med mindre vitlök. Det är jag och min familj är tokiga i vitlök så därför är det så många klyftor i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen och tillsätt sen löken, kryddor efter egen smak. Jag har bara skrivit vilka kryddor där ska vara i så kan ni själv bestämma hur starkt ni vill ha såsen.
  2. Lägg i svampen och låt det också fräsa med. Häll i vattnet och grädden samt de pressade vitlökarna och de krossade tomterna.
  3. Lägg nu i allt utom paprikan, den ska läggas i när såsen har puttrat i 20 minuter.
  4. När du har fått i paprikan så ska den puttra 5 minuter till. Gör en redning på mjölet, häll i såsen och låt puttra lite till.
  5. Servera med spagetti och Italiensk tomatsallad till. Riv gärna lite parmesanost över.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Sandra-Louise 21 maj 2008

    Världens godaste köttfärssås. Bara älskar den! Den är helt klart mumma och förtjänar helt klart en femma. Hade det funnits högre rankning hade den fått det.

  • Evia 24 maj 2008

    Den är som himla god, men passa er för att servera på engångstallrikar av papper. Det har hänt att botten ramlat av, så hot är den. Mums mums. Fullpott.

  • king200 22 juni 2008

    mycket stark mat o det tycker jag mycket om ni som läser detta testa det gorde jag o jag ångrar jag inte

  • sonny_ljung 5 augusti 2008

    gott gott

  • Mobbaren91 5 augusti 2008

    jättesmarrig

  • Mobbaren91 5 augusti 2008

    jättesmarrig

  • freja71 11 augusti 2008

    Mums!!! Jag gjorde den igag och hela familjen gillar den skarpt!!! Kommer att göra det här receptet om och om igen... Stort tack!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.