Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills snabba smörgåstårta nr 1

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Den här tårtan har jag ägg och räkor i. Tips, lägg i vad du har hemma och använd grunden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra alla brödskivorna. Lägg två brödskivor till en cirkel.
  2. Blanda crème fraiche, kesella, chilisås, rödlöken, kryddorna, gräslöken och hackad dill. Spara några dillkvistar till garneringen.
  3. Bred ett lager av crème fraicheblandningen på brödet. Blanda alla salladssorterna och lägg över hela.
  4. Strö räkor över och gurka, rädisor, sparris, paprika och ägg. Upprepa allt till nästa lager och till sist ovanpå.
  5. Glöm ej smöra och bred ut crème fraicheblandningen, droppa även lite av blandningen över ingredienserna utom på översta laget.
  6. Garnera med citron, dill, halverade tomater och salladslök ovanpå de andra ingredienserna.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Evia 22 juni 2008

    Denna är supergod. Hade den som nattamad nu på midsommarafton och den blev väldigt poppis. Full pott får du för denna.

  • Sandra-Louise 22 juni 2008

    Underbar god var den.. Oj oj oj

  • king200 22 juni 2008

    mmmmmmmmmmmm

  • SEAbjrpn 27 juni 2008

    Tack för receptet ska prova nästa gång jag gör smörgåstårta. KramSEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.