Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills snabba smörgåstårta nr 2

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

I den här har jag hamburgerkött och rökt skinka. Ett tips lägg i vad du har hemma och använd grunden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra brödet. Lägg två brödskivor till en cirkel. Blanda crème fraiche, kesella, pepparrot, gräslök, kryddor och rödlök.
  2. Bred på blandningen på det smörade brödet upprepa det på varje lager samt på översta brödet. Droppa även lite blandning över på varje lag utom det översta.
  3. Blanda salladerna och strö över hela och upprepa det på de andra lagren samt på översta. Strimla båda köttsorterna och strö ut på alla lagren samt på översta.
  4. Lägg på gurka, sparris paprika och de skivade rädisorna på alla lagren samt överst.
  5. Garnera med halverade tomater, salladslök, persilja och halverade vindruvor. Riv gärna lite färsk pepparrot ovanpå.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Evia 22 juni 2008

    Denna är supergod. Detta bjöd du på härom kvällen och jag hade den som nattamad nu på midsommarafton och den blev väldigt poppis. Full pott får du för denna.

  • king200 22 juni 2008

    gott gott mycket gott

  • Mellis_67 23 juni 2008

    Gott, gotti gott gott ;0)

  • segerwitch 5 juli 2008

    Underbara smakkombinationer tack gill

  • Don_Pedro 6 juli 2008

    Enormt gott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.