Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gin-Camparispecial

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Ett recept från sommarköket i DN för några år sedan. Kan bara säga: Det är gott !!!

Ingredienser

Instruktioner

Ta ett rejält grogglas, häll i gin och campari och ordentligt med is. Pressa i lite citron. Fyll sedan glaset till hälften med apelsinjuice och resten med tonic. Ändra inte på gin och campari mängden, det blir inte godare av det.

Kommentarer (2)

  • matmammansfavoriter 9 april 2011

    Bombay Sapphire är en god bas till drinken

  • mammis 22 december 2011

    Passar mig perfekt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.