Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gin och tonic sorbet

 
Skriv ut

Kan man inte dricka den så kan man äta den. Gott för den som tycker om en GT på sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vatten och socker tills sockret lösts upp, tillsätt citronsaften och koka ytterligare i 5 minuter. Tillsätt Gin och tonic, låt det svalna.
  2. Frys i en lufttät behållare i 1 ½ timme.
  3. Vispa äggvita och florsocker till maräng, rör ner den i sorben, frys ytterligare några timmar.
  4. Koka en lag av socker och citron, halvera vindruvorna och rör ner dom i sockerlagen. Låt det svalna. Servera sorben tillsammans med druvorna i sin lag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.