Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ginger Biscuits

(1 kommentar)  
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Engelska ingefärskakor.

Ingredienser

Instruktioner

Sila ihop: vetemjölet, salt, bakpulver, bikarbonaten, pepparkakkryddmixen, ingfäran och kanlen. Blanda ihop fettet med kryddorna och tillför sockret. Häll i sirapen och blanda noggrant (smeten ska vara något "stel" i konsistensen. Med mjölade händer rulla ihop bitar från smeten till valnöts stora bollar. Placera dom på en bakplåtsklädd ugnsplåt varje "valnöt" måste få plats på plåten men inte för nära varandra för dom "växer" i ugnen. Kakorna ska bakas i ugnstempratur 200 grader 5-7 minuter längst upp i ugnen till dom börjar få bra färg sedan flyttas dom ner till nedersta falsen i ugnen och bakas klart där i 5-6 minuter. Låt kakorna svalna i fem minuter innan ni tar av dem från plåten och lägg dem på ett "bakgaller " för att få svalna helt. Ugnstemp: 200 grader Tid: 10-14 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • william1 23 februari 2009

    Hej Maggan! Här kommer ett recept, har tappat bort mitt recept. Hoppas detta blir bra! Längtar tillbaka till Sydafrika och värmen. Vi hade så trevligt tycker vi! Kramar Pia o Rolf

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.