Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig smarrig efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva banan och kiwi. Skiva eventuellt jordgubbarna. Fördela frukt och bär i 4 eldfasta portionsformar. Riv chokladen grovt och lägg den som ett täcke över. Gratinera i 250 graders ugn i ca 5 minuter eller tills chokladen har fått lite färg. Servera genast och bjud vaniljglass till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nettie 8 juni 2008

    Godare än så här blir det inte. Fantastiskt gott och enkelt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.