Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gino med limecrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att laga...god att äta....Gino i ett nötskal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Lägg alla frukter i ugnsfasta portionsformar. Strö över mandel och vit choklad.
  3. Gratinera i ugn med övervärme eller grillfunktion. Håll ugnsluckan öppen så att det inte bränns.
  4. Limecrème: Blanda alla ingredienserna i en skål. Klicka limecrèmen över den varma Ginon innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.