Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gino på hallon och Mariannekross

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och snabbt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg hallonen i en ugnsform och strö över Mariannekross. Baka i ugnen med endast övervärme på 225 grader tills Mariannekrossen smält. Servera gärna med glass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 10 februari 2008

    Superdupergott!!! Jag köpte fel Marianne och använde Marianne Crispy Mint men det blev supergott ändå!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.