Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ginspetsad enbärssill

 
Skriv ut

En "viltsill" med enbär och ginsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa enbären. Blanda alla ingredienserna, utom gin, till lagen. Koka upp lagen och tillsätt gin när lagen kallnat.
  2. Låt sillen rinna av. Skala moroten och skär den i tunna slantar. Skala rödlöken, finstrimla den och purjolöken.
  3. Varva sill, morot, purjolök och rödlök i en burk. Häll över lagen. Låt burken stå i kylen minst ett dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.