Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gits rabarberkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mhmm.. vad god

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker och blanda i vetemjölet. Häll smeten i en form och lägg över rabarbern skuren i bitar. Hyvla smöret med en osthyvel doppad i vatten och täck pajen med den. Strö över rikligt med pärlsocker. Grädda i 200 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillalulle 4 februari 2009

    LÅTER SMARRIGT !! DETTA RECEPT SKA JAG PROVA I NÄSTA VECKA NÄR JAG BAKAR "MUMS" SKA BLI SPÄNNANDE"(=

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.