Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gittans kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här grytan gjorde jag och min man när vi hade en kyckliing och lite smått och gott hemma. Det blev faktiskt riktigt gott. Pröva gärna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka kycklingen och bryn de kryddade kycklingbitarna. Bryn baconet och löken tillsätt baconet och löken i kycklingen. Häll i vinet, grädden och de krossade tomaterna..
  2. Krydda till slut med Sambal olek, Teriyaki, taisås, salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • krakelund 16 februari 2009

    Jag förstår inte vad som inte matchar i receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.